جعبه مقوایی پشت سفید

جعبه مقوایی پشت سفید

جعبه مقوایی سفید

جعبه مقوایی سفید

سفید در جعبه خارج. طول x عرض x عمق برای داخل جعبه – ابعاد به منظور داده شده است. طول و عرض را نشان باز جعبه. توجه: طول وسیع ترین بعد از باز کردن را در جعبه است. عرض کوچکترین بعد از باز کردن را در جعبه است. عمق فاصله را در جعبه از باز کردن به پایین از جعبه است. اندازه نمودار را ببینید. در اینجا مشکل فن آوری است: شما یک، رطوبت رهبری شی گرم است که همچنین شامل اجزای نسبتا خشک که شما نیاز به از نقطه A به نقطه B با فرم، گرما، و ترکیب شیمیایی آنها دست نخورده. اوه، و بالای جسم با چسبناک، چسبناک پوشیده شده است. و شما باید قادر به انجام آن توسط میلیون ها نفر، به طوری که راه حل به ارزان و توده قابل تولید.راه حلی برای این مشکل مدرن جعبه پیتزا راه راه، کمک می کند که یک تکه بزرگ از سه میلیارد پیتزا هر سال در ایالات متحده فروخته شده به مشتریان خوشحال است. بله، جعبه که در آن پیتزا خود را می آید در تعجب از نسبت کوچک اما به خوبی شکل گرفته است. محدودیت های مشکل روشن است. نگاهی مشکل sogginess است. اگر شما به طور کامل مهر و موم کردن این شیء، رطوبت خشک کن قطعات آن خیس خواهد شد. اگر شما آن را خالی بیش از حد، به شما گرما از دست بدهند.”همه طراحی شامل انتخاب، و انتخاب اغلب باید ساخته شده برای برآوردن محدودیت های رقیب،” اور مهندس نویسنده هنری Petroski در صحبت کردن در مورد سه پایه پلاستیکی در جعبه های پیتزا (بیشتر در مورد کسانی که بعد). از آنجا که حداقل در 1800s، نانوا ناپل یک راه حل برای مشکل حمل و نقل پیتزا بود. آنها پای داغ را به داخل ظروف فلزی شناخته شده به عنوان stufas قرار داده و بیداد جوان را به خیابان فرستاده شده به فروش مواد غذایی است. stufa دور بود، قلع و یا ظرف مس با قفسه های که پیتزا جدا از یک دیگر برگزار بادی. و یا دیگر شهرستانها متراکم – – در حالی که که ممکن است برای خیابان های ناپل کار می کرد آن بود به برای کسب و کار تحویل کار می کنند. دو راه حل برای این مشکل برای انفجار پس از جنگ بازار پیتزا آمریکا وجود دارد. اول، جعبه به طور منظم قدیمی وجود دارد، اما آن یک نقص بزرگ بود. رطوبت از پیتزا جعبه تمام فلاپی است. نفت می تواند در نهایت به راحتی از طریق تراوش پایین، TOO. دوم، به عنوان توسط اسکات وینر، توصیف می کنند که من می خواهم بگویم متخصص بلامنازع در راه حل های تحرک پیتزا، شما می توانید از * کیسه * پیتزا است. “در سال 1940، تعداد زیادی از جهانبینی پیتزا کیک را خارج پیشنهاد داد،” وینر مینویسد. “پیتزا را در یک پایگاه سفت راه راه، که می تواند به صورت چسبیده به یک کیسه کاغذی بزرگ اسلاید بنشینم.” کیسه، در حالی که آن گرما در نگه داشته و اجازه برخی از رطوبت به فرار، بدون حفاظت صورت پیتزا ارائه شده است. آنها خوب برای را خارج کار می کرد، اما آنچه در مورد تحویل؟ این سخت است برای حمل و نقل بیش از یک پای در یک کیسه. در داستان های سنتی از جعبه پیتزا، پیتزا امپراتوری تام موناگان، دومینو، توسعه جعبه های راه راه در اوایل 1960s، مارک یک پیشرفت عمده در فن آوری پیتزا. این جعبه تعجب می تواند انباشته می شود. آنها منافذ بود. همه اطراف، flatpacked، تاشو جعبه پیتزا راه راه یکی از آن اختراعات کوچک است که به نظر می رسد تقریبا اجتناب ناپذیر است پس کسی می آید تا با آن بود.

adminجعبه مقوایی پشت سفید